Kategoriler
Bazalı Arabalı Yatak

Bazalı Arabalı Yatak

14.01.2023
Bazalı arabalı yatakların özellikleri nelerdir, Nasıl kurulurlar? Dikkat edilmesi gereken noktaları nelerdir?

BAZALI ARABALI YATAK

Yeni yapılarda çocuk odaları genelde çok küçük yapılıyor. Bu yüzden odayı dizayn ederken çok dikkatli yerleştirme yapılmalı ve her alandan tasarruf edilmelidir. Aldığınız karyolanın bazalı olması her açıdan avantaj, giysilerin yanı sıra, battaniye ve çocuğun oyuncaklarını içerisine koyabilir bu şekilde yerden tasarruf edebilirsiniz.

Peki; bazalı arabalı yatak aldınız bunu nasıl kuracaksınız? Ve aldığınız yatağın özellikleri nelerdir?

Öncelikle bazanın derinliği 22 cm’dir. Boyu 1.88, eni ise 90 cm’dir. Arabalı karyolanın içerisine baza yerleştirdiğinizde normal karyolalara göre biraz daha yüksek olacaktır. Bu sebepten dolayı iç yatağınızı çok kalın almamanızdır. Aksi halde yan taraflarda koruma alanı kalmayacak ve yatak çok yüksek gözükecektir. Tavsiyemiz 17 ila 22 cm arası iç yataklardır.

Firmamızdan aldığınız bazalı arabalı yatak kurulumu yaparken iç kısmı için gönderilen lata demiri, lata papuçları ve lata çubuklarını kurmamalısınız, (ŞEKİL-2) içerisi dikdörtgen şekilde tamamen boş olmalıdır. Bazayı başından ve sonundan birer kişi tutup sadece içerisine oturtuyorsunuz hepsi bu. (Latalar daha sonra arabalı karyola ve bazayı ayrı ayrı kullanmak istediğinizde işinize yarayacaktır.)

 

bazalı-arabalı-yatak

bazalı-arabalı-karyola

 

 bazali